نحوه اجرای نانو عایق دو جزئی الاستومری رنگ اقدم
نانو عایق دو جزئی الاستومری رنگ اقدم
این محصول یک ماده پوششی آب بندی جزئی بر پایه سیمان و رزین آکریلیک است که خاصیت کشسانی فوق العاده دارد. این محصول جهت عایق کاری سطوح و دیوار مناطقی که به طور دائم در معرض رطوبت و آب قرار دارندمانند حمام و سرویس های بهداشتی ، استخر ، منبع بتنی آب ، بالکن و پشت بام مناسب است.
نحوه آماده سازی سطوح برای اجرای نانو عایق دوجزئی الاستومری رنگ اقدم
سطح مورد اجرا را از هر گونه ذرات ، گرد و غبار ، دوده ، چربی و یا موادی که به راحتی از سطح جدا می شوند ، پاکسازی فرمایید. حفره های بزرگ تر از یک میلیمتر را با ترکیبی از سیمان و جزء مایع نانو عایق به خوبی ترمیم فرمایید. بهتر است سطح زیرین دارای سنگریزه نباشد.
نحوه اجرا:
ابتدا جزء مایع را با یک برابر آب رقیق کرده و یکدست روی سطح اجرا نماییم.
در فصول گرم سال و در فضای بیرون بهتر است قبل از این کار ابتدا سطح را با پاششی آب به صورت مه پاشی مرطوب نمایید.
نانو عایق دو جزئی الاستومری رنگ اقدم را میتوانید به دو صورت استفاده بفرمایید:
- از ترکیب جزء مایع و جزء پودری آماده به نسبت 1 به 2 استفاده نمایید.
- یا اینکه یک واحد سیمان خشک با دو برابر پودر سنگ الک شده ( یا سیلیس نرم ) را به خوبی مخلوط کرده و با جزء مایع نانو عایق به نسبت 2 به 1 ترکیب نموده و استفاده بفرمایید.
جهت اختلاط این ترکیب ابتدا جزءمایع را درون سطل خالی ریخته و سپس در حالیکه همزن برقی را با دور پایین روشن نگه داشته اید، جزء پودری را به آرامی به آن اضافه می نمایید. این عمل را تا به دست آمدن مخلوطی روان و یکدست که قابل اجرا با غلطک یا قلم مو باشد ادامه دهید.
این ترکیب را یک دست روی سطح مورد نظر به ضخامت حداکثر یک میلیمتر اجرا نمایید.
پس تا خشک شدن این لایه صبر نموده و لایه دوم را بر خلاف جهت لایه اول اجرا بفرمایید.
در پایان مجددا یک واحد جزء مایع نانو عایق الاستومری رنگ اقدم را با دو واحد آب تمیز ترکیب نموده و یکبار روی سطح اجرا فرمایید.
نکات کاربردی
- دمای اجرا باید بین 5+ و 25+ درجه باشد.
- از خشک شدن سریع سطح جلوگیری نمایید و سطح را تا چند روز مرطوب نگه دارید.
- از اجرای با ضخامت بالای دو میگمتر ( مجموع دو لایه ) خودداری فرمایید. زیرا باعث ترک خوردن خواهد شد ( ضخامت ایده آل یک میلیمتر می باشد. )
- ابزار آلات مورد استفاده را تا قبل از خشک شدن با آب شستشو دهید.
- جهت برخورداری از نتیجه مطلوب لازم است بین دو لایه عایق از مش فایبر گلاس مقاوم در برابر قلیا استفاده نمایید تا در نشت سطح هم ، عملکرد عایق تضمین گردد.
پیستوله بادی
یکی دیگر از وسایلی که در رنگ آمیزی سطوح مختلف مورد استفاده قرار میگیرد پیستوله بادی است.
پیستوله کاسه رو :
پیستوله کاسه رو معمولا جز پرکاربردترین پیستوله هستند که در صنایع مختلف از جمله : رنگ آمیزی چوب و خودرو با سایز نازل های گوناگون مورد استفاده قرار میگیرد.
پیستوله بادی ابزاری هستند که با استفاده از فشار باد کار میکنند و نیازی به دستگاهی به نام پمپ باد (air compressor) دارند.
این نوع پیستوله بیش تر از هر نوع پیستوله دیگری برای رنگ کردن دیوارها و سقف ، مورد استفاده قرار میگیرد.
پیستوله سیفونی (کاسه زیر):
در این نوع از پیستوله بادی ،محل قرار گیری مخزن در زیر بدنه است .رنگ بوسیله یک شیلنگ و از طریق فشار باد به درون پیستوله مکش می شود. از این نوع پیستوله عموما جهت رنگ آمیزی ساختمان با استفاده از رنگ های روغنی استفاده میشود که غلظت رنگ را می توان با سایز نازل تنظیم کنند. بر عکس پیستوله های کاسه رو این ابزار به نیروی هوای زیادی نیاز دارد.
نحوه کار با پیستوله بادی :
برای کار با این پیستوله بادی کافی است سر شلنگی که به پمپ باد وصل شده را به پیستوله متصل کنیم. سپس پمپ باد را به برق وصل نماییم. پمپ باد شروع به باد شدن می کند .وقتی پر از باد شد به طور اتوماتیک خاموش میشود. فلکه آنرا باز میکنیم تا باد از طریق شیلنگ به پیستوله برسد. فشار دادن ماشه پیستوله باعث پاشیده شدن رنگ موجود در مخزن آن بر روی سطح مورد نظر میشود. پیچ پشت پیستوله ،میزان رنگ خروجی را تنظیم میکند و پیچ کنار دستگاه ، شعاع پخش رنگ را تعیین می نماید. (هر گاه فشار باد درون پمپ کاهش یابد دستگاه به طور اتوماتیک روشن میشود).
پیستوله ها از نظر مخزن رنگ بر 2 نوع کاسه زیر و کاسه رو هستند یعنی در برخی از آن ها مخزن رنگ در بالای مجرای خروج قرار گرفته و در برخی پایین آن. اکثر مصرف کنندگان راغب به نوع کاسه رو هستند چون رنگ موجود در مخزن آن کاملا خارج شده استفاده میشود و باقی نمیملاند که رسوب کند.
از این دستگاه در مواقعی بهره برده میشود که بخواهند سطح مورد نظر کاملا یکنواخت و با ضخامت یکسان و در عین حال سریع تر از زمان کار با قلم مو ، رنگ شود .
با عوض کردن سوزن آن ، میتوان در مورد هر رنگی بکار برد. رنگ را با فشار روی سطح مورد نظر میپاشد.
استفاده از پیستوله مخصوصا در مورد سطوح سیمانی که رنگ کردن آن ها با قلم مو ، پر زحمت است وچون این سطوح رنگ زیادی را به خود جذب میکنندبر استفاده از قلم مو ،ارجعیت دارد.
مزایای پیستوله بادی:
سبک و خوش دست بودن
قابلیت و کارایی بالا و کاربرد فراوان
در تمام مکان های مورد نظر قابل استفاده است زیرا به برق نیاز ندارد.
معایب پیستوله بادی:
در این ابزار به دلیل هدر رفتن زیاد مواد و رنگ استفاده از آن مقرون به صرفه نیست.
در همه موارد رنگ آمیزی نمی توان از آن استفاده نمود.
روش آماده سازی و اجرای رنگ آمیزی :
در صورتی که سطح برای اولین بار رنگ آمیزی می شود توصیه میگردد با اجرای یک لایه پرایمر اکریلیک سطح اشباع و سپس رنگ مانند رنگ اکریلیک پوششی 403 رنگ اقدم در آن استفاده شود.
برای خرید پیستوله های بادی موجود از صفحه فروشگاه اقدام فرمایید.
نکته:
بلافاصله بعد از هر بار کارکردن با پیستوله بادی، آن را با بنزین میشوییم. البته باید توجه داشت که قطعات آن حساس و شکننده است. شستشوی سوزن و پخش کن و مخزن مهم و لازم است.
نانو پرایمر نفوذی
نانو پرایمر نفوذی چه کاربردی دارد؟
وظیفه اول پروژه های نانو پرایمر آکریلیک تثبیت گرد و خاک سطوح ساختمانی بالاخص سیمان و گچ می باشد.
سطوح ساختمانی مختلف اعم از گچ و سیمان تا آجر و سفال شامل گرد و خاک و غبار هستند.
این دلیل موجب کاهش چشمگیر رنگ به بافت گچ و بتن میشود .
{شامل سیمانهای آزبستی مثل ایرانیت و آردواز و سایر قطعات پیش ساخته نازک یا قطور . نیز لایههای پلاستر سیمانی نرمه یا تخته ماله.}
از سویی تنفس و واکنش قلیایی سطح سیمان و اسیدی گچ موجب واکنشهای ناخواسته و پوسته شدن رنگ های الکیدی می شود .لذا از قدیم رسم بر این بود که پیش از رنگ آمیزی سطوح گچی از روغن الیف بعنوان لایه ای چسبنده، تثبیت کننده و جدا کننده استفاده شود.
سطوح ساختمانی نیز به علت تنفس سیمان؛ هرگز رنگ آلکیدی جوابگوی نیاز نبود.
استفاده از روغن الیف به دلیل نفوذ ناچیز و سیمان وگچ و خطرات زیست محیطی در حال کاهش است . به مرور پرایمر های آب پایه جای آن ها را می گیرد.
وظیفه دوم نانو پرایمرهای آکرلیک ایجاد چسبندگی بالا روی سطوح نچسب یا با چسبندگی پایین نظیر چوب و ترموود ؛ سطوح چوب و آلوده قدیمی( نظیر دیوارهای داخلی و خارجی دوده زده نواحی فوقانی رادیاتور های گرمایشی سطوح رنگ شده قدیمی لوله های پلیکا pvc و انواع کامپوزیت های ساختمانی )است.
یکی دیگر از کاربردهای نانو پرایمر ساختمانی، ممانعت از مهاجرت رزین رنگ به زیر آستر است. در صورتی که سطح زیر کار توسط پرایمراکرلیک اشباع نشده باشد. جزئی از رزین سنگ به داخل زیر آستر نفوذ کرده و باعث افت مقاومت های رنگ ،افت براقیت و احتمالا گچی شدن رنگ خصوصاً در رنگهای با غلظت پایین نسبت به رزین به رنگدانه می شود.
نانو پرایمر اکرلیک با استفاده از رزین خالصی که به وسیله آب رقیق شده شده، سطحی چسبنده را برای رنگ ،عایق و بتونه های اکرلیک فراهم می نماید.
پرایمر نفوذی چیست ؟
اما پرایمر جدید تری تولید شده که توانایی نفوذ بسیار بالاتر به سطوح ساختمانی را دارا می باشد. که ما از آن به عنوان پرایمرنفوذی نام می بریم.
این پرایمر که به کمک افزودنی های نانو ذرات ،حلال های تر کننده سطح و منعقد کننده مناسب فرمول بندی و ساخته می شود .به راحتی به عمق سیمان و گچ نفوذ کرده و آن را اشباع می کند.
در بررسیهای آزمایشگاهی نفوذ پرایمر تا حدود ۴ میلیمتر در گچ و ۳ میلیمتر در سیمان مشاهده گردیده است .
همچنین به دلیل فرمولاسیون ویژه این پرایمر و استفاده از رزین های اکرلیک که خالص؛چسبندگی بسیار بالایی به سطوح مختلف ساختمانی به دست میآید .که دوام رنگ نهایی را تضمین مینماید.
جهت خرید این محصول از صفحه ی نانو پرایمر نفوذی استفاده نمایید.
برگرفته از دانشنامه رنگ و رزین های آب پایه ایران شهرام یزدیhttp://link.iranpolymer.com/c6p6j
معایب نفت به عنوان رقیق کننده رنگ
در این نوشتار به معایب نفت به عنوان رقیق کننده رنگ آلکیدی می پردازیم.
نفت سفید در تقطیر جز به جز شرکت نفت، مابین نفت گاز (گازوئیل) و بنزین قرار دارد . که به اصطلاح نفت سفید می گویند . که با وجود داشتن مقادیری زردی به دلیل وجود سولفور ها، نسبت به گازوئیل رنگی روشن دارد . میزان سولفور موجود در آلیفاتیک ها ملاک اصلی زردی آنها بوده و در هر منطقه متفاوت می باشد. برای مثال نفت شمال در پخش فرآوردههای نفتی ساری به دلیل خوراک اصلی از روسیه بسیار سفید و روشن. در حالی که نفت جنوب به دلیل ناخالصی و وجود مقادیر آلفین و سولفور به رنگ زرد میباشد.
نفت حلال ارزان و فقط جهت عایق ها کاربرد خواهد داشت و در پوشش های آلکیدی حتی پوشش های آستری و زیرین سه مشکل اساسی را به وجود میآورد:
زرد گرایی :
به دلیل وجود سولفور در نفت و ترکیب آن با سرب و تشکیل رسوب سیاه رنگ سولفید سرب ؛ باعث زرد گرایی در فیلم رنگ خواهد شد. منبع این سرب عامل سرب موجود در کاتالیست خشک کن ها و یا سرب معلق در هوا در شهرهای آلوده می باشد. این پدیده در رنگهایی با فام سفید کاملاً مشهود می باشد. ( از معایب نفت به عنوان رقیق کننده رنگ )
افت براقیت :
به دلیل حلالیت ضعیف و درصد پایین آروماتیک در نفت. مقدار حلال بیشتری جهت رقیق سازی رنگ مصرف شده و درصد حجمی جامد پایین آمده و با درصد پایین تر از رزین ، در فیلم رنگ با افت براقیت مواجه خواهیم شد. به عبارت ساده تر مجبور میشویم مقدار بیشتری از نفت را با رنگ ترکیب کنیم که باعث تغییر فرمول شیمیایی رنگ میشود.
عدم همترازی و جریان مناسب :
به دلیل افزایش زمان فیزیکی خشک شدن ناشی از چربی موجود در نفت و مقدار زیاد آن، در رنگ ایجاد حالت خشکی چسبی تا زمان سخت شدن فیلم میشود . این اتفاق در رنگهایی با رزین قویتر منجر به دیر خشک شدن سطح رنگ ، افزایش جذب گرد و خاک در این مرحله و تخریب فیلم رنگ در آینده میگردد.
بنابراین بهتر است با توجه به معایب نفت به عنوان رقیق کننده رنگ . از حلال های مناسب توصیه شده توسط کارخانه تولید کننده رنگ استفاده نمایید تا بهترین کیفیت را بدست بیاورید.جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
با تشکر
در این نوشتار از جزوه استاد علی فرزانه استفاده شده است.
کاتالوگ پوشش سلولزی روپاد
در این قسمت شما کاتالوگ پوشش سلولزی روپاد را مشاهده میفرمایید.
لطفا با مطالعه توضییحات نسبت به انتخاب کد محصول اقدام بفرمایید.
لطفا کل سفارش خود را در یک نوبت ارسال بفرمایید. این محصول ممکن است در تولیدات مختلف کمی اختلاف رنگ با این کاتالوگ داشته باشند.
توجه داشته باشید که هر یک کیلو گرم از این محصول قادر است حدود دو متر مربع از سطح دیوار را پوشش دهد. البته این مقدار ممکن است با توجه به سطح زیر کار و نوع فام انتخابی کمتر یا بیشتر گردد.
روپاد در برابر نفوذ آب مقاوم نمی باشد . ولی در صورتیکه سطح زیر کار کمی مرطوب باشد بهتر است از رزین مخصوص در آماده سازی روپاد استفاده فرمایید.
جهت مشاهده سایر کاتالوگ ها از این لینک استفاده بفرمایید.
طرز تهیه خمیر روپاد :
مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید:
مرحله اول: برای ساختن و ترکیب مواد اولیه روپاد ابتدا با توجه به اندازه لگن یا تشت پلاستیکی موجود ، مقداری از پودر روپاد را درون آن بریزید تا اندازه ای که یک سوم لگن پر شود.
مرحله دوم: اکنون باید با توجه به پوشش قبلی سطح مورد نظر و میزان سفتی ، سختی ، چسبندگی ، لغزندگی و استقامت آن ، مقدار مناسبی آب به پودر روپاد اضافه نمایید. این مرحله بسیار حساس بوده و باید با دقت انجام گیرد. مقدار آب باید حدود 3 الی 5 برابر مقدار پودر روپاد باشد. این حدود را با توجه به سطح دیوار موجود و مهارت خودتان مشخص نمایید.
به عنوان مثال : اگر میخواهید سطحی را روپاد کنید که قبلا از گچ پوشیده شده است ، باید بدانید که گچ سطح چسبندگی بالایی دارد ، لغزندگی سطح گچی نسبت به سطح آهنی یا چوبی بیشتر و نسبت به سطح سیمانی کمتر است ، میزان سفتی سطح گچ متوسط و استقامت آن برای تحمل وزن روپاد بسیار زیاد است. حال با توجه به این توضیحات متوجه می شویم که باید خمیر روپاد سطح متوسطی از رقیق بودن را داشته باشد تا به راحتی روی سطح گچی مورد نظر بچسبد. پس میزان 4 برابر پودر روپاد درون لگن پلاستیکی به آن آب اضافی می کنیم.
مرحله سوم: سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه پودر روپاد و آب را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر روپاد به خوبی شکل گرفته و ورزیده شود. سپس 30 دقیقه صبر کنید تا خمیر روپاد و آب به صورت مولکولی با هم ترکیب شده و چسبندگی لازم را بدست آورد. در این مرحله هر چقدر بیشتر زمان دهیم ،اجرای خمیر حاصله آسان تر خواهد بود.
مرحله چهارم: اکنون خمیر روپاد آماده نصب بر روی سطح مورد نظر است.
سفید ترین رنگ سفید
دانشمندان توانستهاند سفید ترین رنگ سفید دنیا را بسازند. این رنگ سفید که ۹۸٫۱ درصد از نور خورشید را منعکس میکند. از لحاظ تئوری میتواند برای خنک کردن ساختمانها مورد استفاده قرار بگیرد.
محققان دانشگاه پردو آنچه «سفیدترین رنگ ایجادشده در تاریخ» میخوانند، تولید کردهاند. اعضای این تیم در اواخر سال گذشتهی میلادی رنگ سفید دیگری ایجاد کرده بودند و رنگ جدید، سفیدتر از آن به نظر میرسد. گفته میشود رنگ خلقشده توسط محققان دانشگاه پردو، نزدیکترین رنگ معادل سیاهترین مادهی سیاه جهان که با نام وانتابلک شناخته میشود بهحساب میآید.
رنگ سفیدِ سال گذشته میتوانست حداکثر ۹۵٫۵ درصد از نور خورشید را منعکس کند. اما رنگ جدید این عدد را به ۹۸٫۱ درصد ارتقاء میدهد. رنگ سفید جدید شامل باریم سولفات غلیظ است. همان ترکیبی که بهطور معمول در کاغذ عکس و چند نوع لوازم آرایشی از آن استفاده میشود.
محققان دانشگاه پردو همچنین کشف کردهاند که استفاده از ذرات باریم سولفات در ابعاد مختلف. به رنگ جدید امکان میدهد .بخش بیشتری از نور خورشید را منعکس کند و همین تکنیک به افزایش توان انعکاسی رنگ جدید کمک کرده است. محققان ادعا میکنند این رنگ سفید که ۶ سال در دست تولید بوده است. عملکرد بسیار خوبی در خنک نگه داشتن سطوح نشان میدهد.
سفید ترین رنگ سفید :
- آزمایشی در محیط روباز در شب، نشان داد رنگ سفید محققان دانشگاه پردو توانسته است سطوح را ۱۹ درجهی فارنهایت (۷٫۲- درجهی سانتیگراد) خنکتر از محیط اطراف نگه دارد.
- در ساعات میانی روز و در معرض نور شدید خورشید، سطوح هشت درجهی فارنهایت (۱۳٫۳- درجهی سانتیگراد) خنکتر از محیط اطراف بودند.
- هنگام آزمایش در محیطی زمستانی با دمای ۴۳ درجهی فارنهایت (۶٫۱ درجهی سانتیگراد)، رنگ سفید توانست سطحی که روی آن قرار گرفته بود، ۱۸ درجهی فارنهایت (۷٫۷- درجهی سانتیگراد) خنکتر نگه دارد.
جهت خرید رنگ سفید از لینک زیر استفاده بفرمایید:
شرکت پوششهای صنعتی دریایی شمال ( شیمی لوکس)
شرکت پوششهای صنعتی دریایی شمال/نشان تجاری(برند):شیمی لوکس
شرکت تولیدی پوششهای صنعتی دریایی شمال . شیمی لوکس،فعالیت خودراازسال1384 با هدف تولید انواع رنگ درشهرک صنعتی بشل واقع دراستان مازندران آغاز نموده و توانسته بااستفاده ازپرسنل متخصص و با تجربه خود در زمینه طراحی،فرمولاسیون و ساخت رنگ های حفاظتی،ضدخوردگی،کفپوش های اپوکسی وپلی یورتان ورنگ های تخصصی به موفقیت های چشمگیری دست یابد.
این شرکت با هدف دستیابی به دانش وتکنولوژی روز این صنعت.همواره باسازندگان جهانی مواداولیه درارتباط است .وسعی دارد بااستفاده ازتجارب دارندگان دانش فنی رنگ و پوشش.واحدهای صنعتی کشور را با آخرین دستاورد های صنعت رنگ و پوشش همگام سازد.
شرکت پوششهای صنعتی دریایی شمال – شیمی لوکس باتوجه به نیروی انسانی ماهر و آزمایشگاه مجهز در زمینه خدمات تحقیقات و آزمایشگاهی قادر به طراحی،ساخت و تولید انواع رنگ های تخصصی مورد نیاز واحدهای صنعتی و… است واعلام آمادگی خود را در زمینه مشاوره،آموزش و خدمات مهندسی قبل و بعد از فروش و ارائه اطلاعات لازم اعلام می دارد.
شرکت پوششهای صنعتی دریایی شمال – شیمی لوکس تولیدکننده رنگ های صنعتی،ساختمانی،دریایی،پوشش های حفاظتی(مقاوم در برابر خوردگی اسید و باز، دارای مقاومت حرارتی بالا،مقاوم دربرابرسایش و…)،کفپوش های صنعتی و ورزشی(کفپوش های اپوکسی،پلی یورتان و…)،چسب(چسب باغبانی و…) و ضد زنگ بوده و اکثر گروه های رنگ مانند اپوکسی،پلی یورتان،اکریلیک پایه آبی وحلالی(جداول،ترافیک و نما)، وینلی، روغنی، پلاستیک، چکشی، کوره ای، پلی استر،ملامین و سایر رنگ های تخصصی دراین شرکت تولید می گردد.
در راستای ارتقاء کیفیت محصولات و فرایندها شرکت (شیمی لوکس). توانست پس از استقرار سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001 : 2015 درسال 1389 گواهینامه این سیستم را از شرکت TÜV NORD آلمان اخذ نماید. این شرکت افتخار عضویت درانجمن همگن شیمیایی استان مازندران را داشته است. و به عنوان تنها آزمایشگاه همکار و مورد تائید سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در زمینه رنگ در استان مازندران شناخته شده است.
این شرکت در حال حاضر تامین کننده رنگ های صنعتی بسیاری ازشرکت ها در استان مازندران و سایر مناطق ایران می باشد.
شرکت شیمی لوکس در سال 1395 موفق به اخذ پروانه تحقیق و توسعه از وزارت صنعت معدن و تجارت شد .
کاتالوگ رنگ RAL
جهت انتخاب رنگ می توانید از کاتالوگ رنگ ral استفاده نموده ولی قبل استفاده به نکات زیر توجه بفرمایید:
کاتالوگ رنگ ral شناخته شده ترین ابزار انتخاب رنگ در دنیا می باشد. که در مدلهای متنوعی عرضه شده است. البته در اینجا فقط یک نوع از این کاتالوگ قرار داده شده است. جهت مشاهده موارد بیشتر باید حضوری تشریف بیاورید.
( رال رنگ استانداردی است که به واسطه آن می توان انواع رنگ ها را از یکدیگر متمایز نمود. در واقع رال رنگ استانداردی برای شناسایی رنگ هاست. سیستم کد گذاری RAL رنگ، یک سیستم کد گذاری جهانی برای تعریف رنگ ها از جمله رنگهای پوششی است که در سال ۱۹۲۷ در آلمان با ۴۰ رنگ راه اندازی شد و RAL مخفف نام مبتکر این سیستم (ReichsAusschuss für Lieferbedingungen) نامگذاری شده است. تا پیش از آن تولیدکنندگان و مشتریان برای توصیف رنگ ها باید نمونه ها را بین خود جابجا می کردند. حال آن که از آن تاریخ به بعد برای بیان یک رنگ کافی بود تنها یک کد گفته شود. این مجموعه استاندارد ۲۱۳ رنگی در بازارهای مختلف صنعتی مانند تجهیزات صنعتی و ساختمانی بمنظور شناسایی نوع و گرید رنگ استفاده می گردد.)
روش انتخاب رنگ:
که نام گذاری در این روش بدین صورت است که نخستین عدد تم رنگی را مشخص می کند:
RAL 1xxx =Yellow=زرد
RAL 2xxx =Orange=نارنجی
RAL 3xxx =Red=قرمز
RAL 4xxx =Violet=بنفش
RAL 5xxx =Blue=آبی
RAL 6xxx =Green=سبز
RAL 7xxx =Grey=خاکستری
RAL 8xxx =Brown=قهوه ای
RAL 9xxx =White/Black=سیاه و سفید
به دلیل اینکه این کاتالوگ رنگ ral از روی نمونه واقعی اسکن شده و همچنین تفاوت کیفیت مانیتورهای مختلف رنگها را با کیفیتی متفاوت از نمونه واقعی مشاهده می فرمایید که لازم است به این موضوع دقت بفرمایید.
همچنین در اجرای رنگ ساخته شده بر روی دیوار نیز تفاوتی مشاهده می کنید .که غالیا به دلیل نور پردازی محیط و یا انعکاس نور دیوارهای مجاور بر روی هم می باشد. در صورتیکه کل دیوارهای اتاق از یک فام رنگ انتخاب شوند .غالبا در نهایت فام رنگ پر رنگ تر به نظر میرسد و لازم است شما یک پرده روشنتر انتخاب بفرمایید.
پیشنهاد میکنیم ابتدا مقدار کمتری از رنگ را تهیه بفرمایید و در صورت رضایت از نتیجه نسبت به سفارش مقدار مورد نیاز اقدام بفرمایید.
از این فام ها می توانید در ساخت رنگهای زیر استفاده بفرمایید:
رنگهای روغنی ؛ اکریلیک؛ پلاستیک؛ سلولزی؛ اپوکسی؛جدولی؛ترافیک؛سوله و دیگر موارد استفاده بفرمایید.
همچنین علاوه بر کاتالوگ رنگ ral که در اینجا مشاهده میفرمایید کاتالوگ رنگ ncs را هم در وبسایت قرار داده ایم.
.