سیاه شدن دیوارهای داخلی و برطرف کردن آن
آیا شما هم با سیاه شدن دیوارهای داخلی منزل خود مشکل دارید ؟
یکی از مشکلات رایج در منازل مخصوصا در آپارتمانها و منازل ویلایی همکف در شمال کشور سیاه شدن دیوارهای داخلی به ویژه گوشه ها و مناطقی است که در مجاورت دیوارهای بیرونی هستند و زودتر تحت تاثیر دمای محیط بیرون قرار میگیرند.
در غالب موارد این سیاه شدن از کنار دیوارها شروع شده و در موارد حادتر به داخل کمد ها و پشت وسایلی که کنار دیوار قرار دارند گسترش می یابد.
همزمان با این سیاه شدگی ، وجود قطرات آب بر روی شیشه پنجره اتاق . گوشه های سقف و یا سرامیک کف اتاق . این گمان را تقویت میکند که منشا این رطوبت از بیرون ساختمان است و احتمالا احتیاج به آب بندی مجدد دیوارهای بیرونی دارد.
ولی اشتباه همینجاست!!
اجازه بدهید قبل بیان مشکل و راه حل رفع آن ، مطلبی را مطالعه کنیم:
میدانیم که در هوای پیرامون ما مقداری رطوبت وجود دارد . در بعضی مناطق بسیار بیشتر است و در اصطلاح هوا شرجی است.
هر چه دما بالاتر باشد مقدار رطوبت بیشتری در حجم معینی از هوا معلق می ماند . تا اینجا مشکلی نیست .ولی به محض کاهش دما این رطوبت مازاد متراکم شده و از حالت بخار تبدیل به مایع میشود .( در اصطلاح معیان اتفاق می افتد.)
مانند قطرات شبنمی که در شبهای سرد زمستان بر روی برگ درختان و یا اتومبیل پارک شده در فضای باز مشاهده میکنیم.
با آگاهی از موضوع بالا و همچنین توجه به این مطلب که :
از لحاظ علم فیزیک فقط به ۴ لیوان آب احتیاج داریم تا رطوبت موجود در اتاق خواب را از ۱۵ درصد به ۶۰ درصد برسانیم. به توضیح دلیل سیاه شدن دیوارها می پردازیم :
در حالت عادی این رطوبت مازاد که با ۴ لیوان آب ایجاد شده مشکلی ایجاد نمیکند. ولی با سرد شدن هوا تبدیل به همان قطراتی میشود که در شیشه ها و کف اتاق یا شاید گوشه سقف مشاهده میکنیم.
این رطوبت محیط مساعدی را جهت رشد انواع کپک و قارچ فراهم می آورد .که با گذشت زمان و عدم پاکسازی آن تبدیل به توده های مملو از این موجودات میشود .که غالبا به رنگ سیاه یا سبز پر رنگ به چشم می آید.
شاید در ظاهر خیلی مهم نباشد که این موجودات ذره بینی در مجاورت ما زندگی می کنند. ولی متاسفانه بعضی از گونه های آن عامل ایجاد آلرژی . بیماریهای پوستی و داخلی و در موارد نادر عامل ایجاد سرطان میشوند.
حداقل اینکه بوی نامطبوعی ایجاد میکنند که شرایط را برای زندگی راحت سخت میکند.
بسیار کاربردی و …
لوازم رطوبت گیر الکتریکی چیه؟ منظور که کولر نیست آیا؟
منظور کولر گازی نمیباشد. این نوع رطوبت گیرها به صورت تخصصی به جذب رطوبت محیط و تخلیه آن مبادرت می کنند. با جستجوی اینترنتی موارد متعدد این وسیله را مشاهده خواهید کرد. ممنون از نظرتون